recycling De Roeck Recycling BV - Zaandam...

De Roeck
inkoop en verkoop van metalen en ander recyclebaar materiaal

Zoeken binnen de site

 

 


OVER DE ROECK RECYCLING   HERGEBRUIK
     

meer dan 70 jaar ervaring

Wij zijn enthousiaste, betrokken professionals en een betrouwbare partner voor elke ondernemer. Ons bedrijf bestaat niet voor niets al sinds 1933. Vroeger heette het "oud maakt nieuw", tegenwoordig is recycling het sleutelwoord.


milieuvriendelijke afvalverwerking

In deze tijd waar het milieu steeds belangrijker wordt is afvalscheiding en het hergebruik van afvalstoffen van groot belang. Wij dragen door een gerichte bedrijfsvoering, samen met onze relaties, bij aan een schone en leefbare toekomst!


onze klantenkring

Een groot deel van de industrie in de Randstad en Noord Holland behoort tot onze klantenkring, maar ook buiten deze regio zijn wij actief. Wij hechten veel waarde aan goede afspraken en snelle service. Door onze directe en efficiënte aanpak hebben wij met onze klanten een goede en langdurige relatie op kunnen bouwen.


inschrijvingen en certificeringen

Wij staan ingeschreven bij het NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) op de VIHB-lijst (bedrijfsafval en gevaarlijk afval).

Voor het vervoeren, inzamelen, verhandelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen in Nederland is vermelding op de VIHB-lijst verplicht. Bedrijven worden op de lijst vermeld, als zij aan alle vereisten voor registratie voldoen. Dat houdt ook voor de klant in dat men zaken doet met een afnemer die aan alle eisen voldoet.

Uiteraard is ons bedrijf VCA gecertificeerd. Een VCA certificaat garandeert dat een bedrijf aantoonbaar voldoet aan de in de VCA checklist gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu.


waar kan ik jullie vinden?

U kunt ons vinden aan de Kruisbaken 14 in Zaandam. U kunt hier klikken voor een routebeschrijving.

Heeft u vragen, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier.


Volgende pagina >> 

Hergebruik of recycling is het opnieuw gebruiken van materialen nadat ze als afval zijn afgedankt. Er is echter wel een verschil tussen hergebruik en recycling. Bij hergebruik wordt een voorwerp opnieuw gebruikt, al dan niet voor een ander doel. Bij recycling wordt een afvalstof zoals oud metaal  omgevormd tot een nieuw product.

containerverhuur en containerplaatsing

recyclingbedrijf de Roeck


 
oud ijzerRecyclingbedrijf de Roeck Noord Hollandschrootverwerking


Afvalverwerking en recycling - Inkoop en verkoop van ferro- en non-ferro metalen - Industriële sloopwerken
Transport - Containerplaatsing - Sorteren en verwerken van recyclebare materialen

Kruisbaken 14 - 1505 HS Zaandam - Telefoon 075 - 6357454 - Fax 075- 6310781