recycling De Roeck Recycling BV - Zaandam...

De Roeck
inkoop en verkoop van metalen en ander recyclebaar materiaal

Zoeken binnen de site

 

 


DIENSTEN   OPLOSSINGEN
     

inkoop en verkoop

Wij houden ons bezig met inkoop en verkoop van alle soorten ferro- en non-ferro metalen, houten pallets en ander te recyclen afval. Onze inkoopafdeling is er voor zowel bedrijven als particulieren. Verkoop geschiedt hoofdzakelijk aan verwerkers en exporteurs.


industriële sloopwerken

Desgewenst kunnen wij sloopwerkzaamheden uitvoeren. Hiervoor maken wij gebruik van gecertificeerde onderaannemers. Wij slopen constructies en machines zowel op ons terrein als op locatie. Indien u sloop- en/of demontagewerkzaamheden heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.


transport en containerplaatsing

Voor onze werkzaamheden hebben wij 4 vracht/containerwagens met laadkraan en poliepgrijper tot onze beschikking. Wij hebben alle soorten en maten containers van 5 m³ tot 40 m³. Deze kunnen indien van toepassing gratis geplaatst worden. Voor kleinere bedrijven die geen plaats hebben voor grote containers bieden wij containers aan met een inhoud van 1 m³, eventueel met zwenkwielen, die geschikt zijn voor heftruckgebruik.


sorteren en verwerken

Ook het sorteren en verwerken van diverse soorten metaalafval behoort tot onze werkzaamheden. Sorteren van metalen gebeurt op ons bedrijf in Zaandam. Dit is nodig i.v.m. toekomstige levering.


Uw medewerking aan de afvalscheiding blijft belangrijk. Veel afval bevat waardevolle materialen. Door afval apart in te leveren, blijven deze materialen in gebruik, en zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig.


 

Wij bieden u de meest efficiënte oplossing voor elk vraagstuk en onderscheiden ons door maatwerk per relatie. De Roeck Recycling draagt zorg voor optimale inzameling en verwerking van al uw afvalstromen!

VRAGEN?

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar! Wij zoeken met plezier naar een passende oplossing voor al uw problemen. U kunt ons bereiken onder nummer 075 - 6357454 of vul het on-line formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

in en verkoop van metalen


transport van recyclebare materialen

 


Volgende pagina >>
   
oud ijzerRecyclingbedrijf de Roeck Noord Hollandschrootverwerking


Afvalverwerking en recycling - Inkoop en verkoop van ferro- en non-ferro metalen - Industriële sloopwerken
Transport - Containerplaatsing - Sorteren en verwerken van recyclebare materialen

Kruisbaken 14 - 1505 HS Zaandam - Telefoon 075 - 6357454 - Fax 075- 6310781